Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś gotowany w pomarańczach z imbirem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 360 gram
sok pomarańczowy 1 l
pomarańcze 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś gotowany w pomarańczach z imbirem

Gotujemy sok pomarańczowy z przyprawami orac pokrojoną pomarańczą.Do gorącego wywary dodajemy rybe i gotujemy na malutkim ogniu w zależnosci od kawałków ryby 5-15 min.
Ryba powinna sie bardziej parzyć jak gotować(bedzie delikatniejsza).
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 29.10.2011 12:24
a co na to łosoś ?
szajba2 10.10.2011 19:42
nie polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak