Sposób przygotowania

Wątróbkę oczyszczamy, solimy i obtaczamy w mące. W tym samym czasie na patelni podgrzewamy olej rzepakowy. Smażymy wątróbki na gorącym oleju. Cebulę kroimy w krążki, a paprykę w cienkie paseczki i tez smażymy. Z bułki odcinamy górną część i wydrążamy środek. Nakładamy wątróbkę i paprykę oraz dekorujemy pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Źródło przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/18927/watrobki-drobiowe-zapiekane-w-buleczkach.html przepis został przeze mnie zmodyfikowany :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    jestem już głodna
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    smakowicie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !