Sposób przygotowania

Ziemniaki obierz jeszcze ciepłe i pokrój w dość grube półplasterki. Pory oczyść, umyj, osusz, potnij w cienkie półplasterki, oprósz sola i odstaw na 5 min, aby zmiękły. Ziemniaki oprósz curry, dodaj rodzynki, delikatnie połącz z porami. Dodaj majonez wymieszany z musztardą i lekko przemieszaj całość. Odstaw na 15 min w chłodne miejsce, aby sałatka się przegryzła.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleida

    bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Szkoda,że nie ma zdjęcia bo może być pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    można by spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !