Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna a chrzanem i szczypiorkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 4 sztuki
szczypiorek 0,5 pęczka
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżka
majonez 2-3 łyżki
sól i pieprz 1 duża szczypta do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna a chrzanem i szczypiorkiem

Ugotowane i obrane jajka ścieramy na tarce o dużych oczkach lub drobno kroimy. Szczypiorek posiekaj i dodaj do reszty składników. Całość wymieszaj z majonezem i chrzanem, dopraw do smaku.
Tak przygotowaną pasta smarujemy pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 15.09.2015 21:44
ja również lubię.
Bernadeta1 02.09.2015 14:43
bardzo lubię taką
Marta Ryżek-Kalkowska 24.08.2015 18:05
To prawda :)
Wafelek2601 24.08.2015 17:27
Bardzo dobra
gosia56 24.08.2015 16:03
na pewno pyszna pasta;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak