Sposób przygotowania

Wieprzowinę pokroić w kostkę. Warzywa obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć na nim drobniutko posiekaną cebulkę. Do cebulki dodać po łyżeczce ( można mniej lub więcej) obu papryk, dokładnie wymieszać. Następnie dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, podsmażyć, pod koniec podsmażania dodać koncentrat pomidorowy. W międzyczasie do garnka włożyć warzywa, zalać je wodą i gotować. Do warzyw dodać podsmażoną wieprzowinę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku. Przed podaniem można posypać posiekaną drobno zieleniną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    jedna z moich ulubionych zup...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszności podajesz :) Ja też bardzo lubię gulaszową zupkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też lubię taką zupę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    mogłabym jeść codziennie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !