Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Batoniki jaglane z rodzynkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana 3/4 szklanki ugotowanej
rodzynki 3/4 szklanki
wiórki kokosowe 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki jaglane z rodzynkami

Rodzynki namoczyć we wrzątku, kaszę ugotować. Rodzynki odcedzić i zblendować. Dodać ugotowaną, przestygniętą kaszę i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszać i wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Włożyć do lodówki i pozostawić na conajmniej godzinę. Pobroić na batoniki i zjadać :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak