Sposób przygotowania

Kalafiora oczyścić opłukać w zakwaszonej octem wodzie, następnie włożyć do wrzącej osolonej wody z dodatkiem cukru i ugotować pod przykryciem do miękkości. Miękkiego kalafiora wyjąć ułożyć na talerzyku i polać zarumienioną tartą bułką wymieszana ze stopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością pyszny
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Taki klasyczny przepis
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste ale jakież smaczne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już nie mogę się doczekać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już nie mogę się doczekać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !