Sposób przygotowania

Fasolę osączyć z zalewy. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę, podobnie szynkę i ogórka kwaszonego. Ser żółty zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Tak przygotowane składniki wymieszać dokładnie ze sobą dodając majonez. Na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem wedle uważania.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Nigdy nie robiłam w taki sposób, ale warto wypróbować coś nowego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    To coś dla mnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    też taką serwuję bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !