Sposób przygotowania

Rybę oddzielić od skóry i ości i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i pokroić w drobną kosteczkę. Podobnie postąpić z ogórkami kwaszonymi, z tym, że ogórków nie trzeba obierać ze skórki. Składniki połączyć ze sobą dodając do nich drobniutko posiekany szczypiorek. Na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam :) :) :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubie makrelę, muszę wypróbowac ta sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Uwielbiam taką sałatkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !