Sposób przygotowania

Do wyparzonego słoja przełożyć wiórki kokosowe i zalać je spirytusem. Odstawić na 48- 72 godziny w ciepłe miejsce. Spirytus odlać odciskając bardzo dobrze wiórki kokosowe. Mleko skondensowane słodzone dokładnie wymieszać z niesłodzonym, następnie dolać spirytus i wymieszać. Tak przygotowany likier przelać do butelki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Kokosowy musi być smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podobny ten likier do Malibu - pewnie też jest tak samo smaczny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    to musi być ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    dawno szukałem przepisu na coś takiego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jestem pewna,że jest pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    Musi być pyszne! i do tego pewnie pięknie pachnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !