Sposób przygotowania

Pokroić rybę na kawałki, dodać masło, chrzan, sok z cytryny i utrzeć porządnie na gładką pastę. Ubić śmietankę i połączyć delikatnie mieszając z pastą rybną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno wypróbuję, bo często robię pasty a takiej jeszcze nie jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oooo super przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    za rybami przepadam ale za pastami jakoś nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam pasty...do tego pyszny chlebek :) mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !