Sposób przygotowania

Piersi, umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń.
Posolić i popieprzyć.
Każdą kieszeń posmarować wewnątrz miodem i odstawić na 10 minut.
Ser pokroić na 4 równe kawałki i wetknąć w każde nacięcie.
Każdą pierś obtoczyć w mące, następnie rozmąconym jajku i na koniec w płatkach wymieszanych z bułką tartą.
Smażyć w dużej ilości oliwy po około 8 minut.
Podawać z dowolnymi dodatkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    To są rolady z miodową nutą. Dopiero zauważyła błąd w nazwie potrawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawy przepis - warto wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !