Sposób przygotowania

Wlać do garnka wodę, wrzucić kostkę rosołową, liść laurowy i ziele angielskie i zacząć podgrzewać. Wszystkie warzywa drobno pokroić (kalafiora podzielić na różyczki) i wrzucić do garnka (wszystkie oprócz ziemniaków). Pieczarki pokroić w plasterki i podsmazyć na maśle. Doddać do zupy. Na patelnię po smażeniu pieczarek wrzucić ziemniaki pokrojone w kostkę i podsmazyć chwilkę i dodac do zupy.
Zabielić gęstym jogurtem naturalnym.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajna, coś nowego )
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oryginalna , ciekawi mnie smak jej...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !