Sposób przygotowania

Ryż zalać 6 szklankami wody, posolic do smaku i ugotować na sypko. Jeżyny przebrać i dodać przyprawe korzenna oraz 1/2 szklanki cukru, całość zmiksowac na gładko i jeśli potrzeba dosłodzić i jeszczę chwilę miksować. Ryż podzielić na 6 porcji, każdą polać przygotowanym sosem i ewentualnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    lubię ryż z owocami,wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    już chciałam zapytać co to za odmiana jeżyn o czerwonej barwie - na szczęście przeczytałam przepis jeszcze raz :-)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm wygląda swietnie!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    zdjęcie piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Podobnie jak Pyza zaczelam wzrokowo rozgladac sie za jezynami, a one sie ukryly :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    piękny deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny sos owocowy i smaczna całość, w sam raz na podwieczorek dla maluchów.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny sos owocowy i smaczna całość, w sam raz na podwieczorek dla maluchów.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    piękna kompozycja na talerzu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !