Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty, układamy na środek połówkę plasterka ananasa i dowolnie zawijamy. jajko roztrzepujemy i smarujemy nim kopertki.Pieczemy w 200 stopniach z termoobiegiem około 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Też takie robię, szybko i do kawki jest coś słodkiego
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Właśnie mam w zamrażarce ciasto francuskie, więc zrobię te koperty.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    super, też takie robię, są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pycha, muszę koniecznie zrobić !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Smaczne:-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    uwielbiam wszystko z ananasem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    uwielbiam wszystko z ananasem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmmm rewelacja;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !