Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokrajać w plastry, wrzucić na rozgrzany olej i chwilę poddusić. Mieszać od czasu do czasu żeby się nie przypaliła.Po kilku minutach podlać gorącą wodą i dusić do miękkości. Dodać śmietanę, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Hmmm, nigdy nie jadłam duszonej cebulki ze śmietaną...-ciekawa jestem jaki ma smak? Trzeba będzie wypróbować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja ogolnie bardzo lubie cebule, wiec sobie wymyslam takie specjaly, ta jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo lubie cebulke wiec sprawdze jak smakuje !
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    ze śmietaną też nie robiłam, ale są gusta i guściki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię cebulkę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię cebulę ale ze śmietaną nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !