Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka pieczarkowo-jajeczna.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 70 dkg
szczypiorek pęczek
jajko 6
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka pieczarkowo-jajeczna.

jajka ugotujemy na twardo,studzimy,obieramy i drobno kroimy.szczypiorek myjemy,siekamy.pieczarki oczyszczamy i kroimy w kostkę.oparzamy wsypujemy szczyptę soli i odstawiamy na kilka minut.odcedzamy.wsypujemy jajka i szczypiorek.doprawiamy,dodajemy majonez i mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 11.03.2012 22:20
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak