Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć, obrać, opłukać i dobrze osuszyć. Każdy ziemniak nadkroić promieniście 6-8 razy. Ułożyć na natłuszczonej blasze, oprószyć solą i papryką, polać olejem. Można też posypać tartym serem. Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki nabiorą złotego koloru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    już czuję ich smak!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    aż mam smaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniam super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !