Sposób przygotowania

1.Opłukane maliny przebrać a dwie najładniejsze odłożyć posłużą do przybrania. Owoce przełożyć do miski, dodać sok cytrynowy oraz cukier waniliowy i rozgnieśc widelcem.

2.Dodac jogurt i ucierać do chwili roztarcia owoców. Chcąc uniknąć w deserze pestek można miazgę przetrzeć przez sito.

3.Śmietanę ubić na sztywną pianę. Do szklanek wrzucić kostki lodu i zalać je kremem malinowym. Napój przybrać bitą śmietaną, a na wierzchu położyć maliny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawdziwe marzenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !