Sposób przygotowania

Ubić białka dodać cukier i żółtka i ubić na sztywno. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao (przesiać przez sitko)powoli dodawać do jajek i delikatnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Pieczemy około 20 min w 170 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno wykorzystam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    przepis sprawdzony, bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    wygląda apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !