Sposób przygotowania

Białka ubić dodać cukier i ubijać na sztywno.W osobnej misce zmiksować żółtka z octem i proszkiem do pieczenia na puszystą masę.Do białek dodać masę z żółtek i delikatnie wymieszać następnie dodać mąkę i wymieszać.Piec na blasze wyłożonej papierem w 160 st około 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    calkiem ładnie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    niezły
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyszedł bardzo udany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne ciasto
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i jeszcze jedna zaleta ,że zawsze się udaje - nie opada!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    biszkopcik świetny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !