Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 sztuka
por 1 sztuka
majonez 1/2 szklanki
musztarda 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
kapusta czerwona 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

Kapustę poszatkować, obrać jabłko, zetrzeć na tarce o grubych otworach, drobno pokroić pora. Wymieszać wszystkie składniki. Majonez wymieszać z musztardą, dodać do kapusty, wymieszać, posolić, popieprzyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 19.01.2012 12:01
smaczna
RenataZ-et 15.12.2010 10:16
Bardzo taką lubię :)
Dorota71 26.09.2010 11:07
mniam mniam
iwa643 16.08.2010 17:31
lubie taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak