Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kokosanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

7 zółtek
1 palma
1 szklanka cukru
2 szklanki mąki
1 łyzka proszku do pieczenia

Przepis i sposób przygotowania na: kokosanka

Wymieszać składniki, następnie ubić białko i dodać, do tego 2,5 łżki kartoflanej, 10 dag kokosu, następnie lekko zamieszać.
Polewa--> 1 kostka palmy, 20 dag pudru, 4 łyżki płaskie kartoflanej, 4 łżki mleka, trochę octu, nie gotować, tylko podgrzać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 01.09.2011 22:45
super
irenka 13.04.2011 22:20
musi być pyszna,uwielbiam taki deser
Magdalena80 28.03.2011 21:12
pyszne
m1monika 12.11.2010 10:38
nie ma to jak swojska kokosanka :-)
Nati 18.09.2010 23:22
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak