Sposób przygotowania

Wymieszać składniki, następnie ubić białko i dodać, do tego 2,5 łżki kartoflanej, 10 dag kokosu, następnie lekko zamieszać.
Polewa--> 1 kostka palmy, 20 dag pudru, 4 łyżki płaskie kartoflanej, 4 łżki mleka, trochę octu, nie gotować, tylko podgrzać

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    nie ma to jak swojska kokosanka :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    musi być pyszna,uwielbiam taki deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !