Sposób przygotowania

1. ugniatamy ciasto z mąki, wody i soli,
2. czosnek i szczypior kroimy drobno,
3. podsmażamy na patelni, dodajemy szpinak,
4. przyprawiamy pieprzem, papryką i gałką,
5. odstawiamy do ostygnięcia,
6. następnie dodajemy pokruszoną fetę i widelcem mieszamy do uzyskania jednolitej masy,
7. ciasto nadziewamy masą, gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem kurkumy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają smakowicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !