Sposób przygotowania

Kapustę wypłukać tak aby nie było kwaśna.Wrzucić do garnka dodać 3 liście laurowe, kilka ziarenek ziela angielsiego.Postawić na ogień.Boczek pokroić podsmażyć z cebulką na patelni dodać do bigosu. Grzyby namoczyć w wodzie dodać do bigosu.Dusić aż kapusta będzie miękka.Przyprawić do smaku.Na koniec dodać koncentrat pomidorowy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nati

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Uzywasz orzyorawy do bigosu Prymat, czy w jej skłądzie jest kminek?
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Bigosik z grzybkami, super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    idealny na obiadzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobny, pyszny jest :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglada pysznie! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wyglada extra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Mniam, mniam, mniam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Mniam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fantastyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    super smacznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !