Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka z brie na sosie gruszkowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś kurczaka 2 szt
brie 125 gram
gruszki 1 szt
śmietana 18-procentowa 100 ml
sól do smaku
masło 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka z brie na sosie gruszkowym

Pierś kurczaka naciąć dodac brie do srodka.Przyprawic solą papryka,pieprzem-smażyć.Obraną i pokrojoną gruszke smażymy na masle.Dodajemy śmietane blenderujemy.Sos doprawiamy sola,pieprzem,imbirem.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 20.10.2011 16:14
o jej i to się tak da?
szajba2 09.10.2011 17:44
o jej a co na to pierś ?
kielcok1 08.09.2011 15:54
piersi są dobre
iwona332 17.09.2010 00:18
super
Dorota76 27.07.2010 15:51
brzmi wspaniale

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak