Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 6 sztuk
ser żółty 100 gram
ketchup pikantny
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat

Porada

Najlepiej smakują na ciepło.

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie dzielimy na 6 prostokątów.Każdy prostokąt smarujemy ketchupem ,posypujemy ziołami i posypujemy serem żółtym.Parówkę układamy na brzegu ciasta i zawijamy każdą parówkę.Parówki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.Wierzch delikatnie smarujemy ketchupem i posypujemy ziołami.Pieczemy w piekarniku przez 15-20 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 17.09.2016 18:52
Dobre i na szybko
paula191919 15.08.2015 20:52
cudnie wygląda
Ela15 15.08.2015 13:54
też takie robię, pycha
bogusia 82 02.08.2015 22:40
Dziękuję:)
adelajda 28.07.2015 08:16
dobre śniadanko
jasiek 10.07.2015 08:22
fajny pomysł na drugie śniadanie
paula191919 03.07.2015 08:40
przepyszne są!
Klausia 01.07.2015 23:14
robiłam to :)
Maridka19 01.07.2015 09:12
Bardzo smaczna propozycja .
Motorek 01.07.2015 09:10
bardzo smaczne
ilka01 01.07.2015 08:45
pychota :)
halina17 30.06.2015 23:19
Dobre parówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak