Sposób przygotowania

Ugotować kurczaka i łopatkę. Następnie ugotować podgardle. Do wody wrzucić liść laurowy i ziele angielskie. Po ostudzeniu mięso oddzielić od kości a następnie zmielić 3 razy przez maszynkę. Zmielić także wątróbkę wcześniej sparzoną gorącą wodą. Całość dokładnie ze sobą połączyć dodając 4 jajka i 3 bułki wcześniej namoczone w mleku. Mięso doprawić do smaku solą i pieprzem oraz gałką muszkatołową. Upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    basia29

    smacznie wygląda
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    I bardzo ładnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !