Sposób przygotowania

Fasolkę dokładnie opłukać, osączyć. Przyciąć końce, przełożyć do garnka i zalać gorącą wodą. Dodać cukier, gotować ok. 10 min..bez przykrycia. Odcedzić i dobrze osączyć. Gorącą oprószyć solą i wymieszać. Na rozgrzaną patelnię wsypać bułkę tartą i zrumienić potrząsając patelnię żeby zrumieniła się równo i nie przypaliła. Dodać masło, stopić i wymieszać. Polać fasolkę. Podawać na gorąco jako dodatek do mięs albo samodzielną przekąskę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam fasolke:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kurczaki, ja nie chcę cudzych zdjęć!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Taka fasolka jest super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    mniam najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super, uwielbiam taką fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !