Sposób przygotowania

Ogórki obieramy, przekrawamy na pół, usuawmy pestki i miąższ. Połowe smietany miksujemy, doadjemy mięsko drobiowe, i drobniutko pokrojony chleb tostowy, pzryprawiamy, dodajemy drobniutko posieakny koperek, natke pietruszki, dokładnie mieszamy. farszem napełniamy ogórki, układamy w rondlu, podlewamy rosołem, dusimy około 10-15 minut. Z pozostałej śmietany, majonezu i musztardy robimy sos, którym po rozłożeniu na talerze polewamy nasze ogórki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Już mam sposób cop zrobic z ogórkami , których mam tak duzo w tym roku ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fjny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rysio

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rysio

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !