Sposób przygotowania

Na dno naczynia żarodpornego wsypać ryż, zalać bulionem rozpuszczonym w półtorej szklanki wody.Warzywa i boczek pokroić w kostkę lub plastry wymieszać z fasoląi ułożyć na ryżu posypać oregano i pieprzem.Naczynie wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min,Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    zapowiada się świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !