Sposób przygotowania

Truskawki opłukać, osączyć, oberwać szypułki a owoce pokroić na ćwiartki. Zasypać cukrem, skropić sokiem z cytryny i odstawić na 15-30 min.. Makaron zalać wrzątkiem, po 3 minutach odcedzić. Rozłożyć porcje na talerzach, oprószyć leciutko odrobinką soli i polać jogurtem. Na wierzch wyłożyć porcje truskawek i posypać całość pokruszonym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    makaronu ryżowego na słodko jeszcze nie jadłam na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    ja też wypróbuje na pewno
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie akurat sezon w pełni
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !