Sposób przygotowania

Kiszona kapuste wkladamy do duzego garnka, dolewamy troche wody i gotujemy. Mieso kroimy w kostke i dodajemy do kapusty, wszystko gotujemy razem. Gdy kapusta zaczyna by miekka po jakis ok 2-3 godzinach gotowania dodajemy przecier pomidorowy, ziele, lisc laurowy i pieprz. Pyszny bigosik wychodzi:)

Komentarze

  • 1
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    uwielbiam bigos
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Bigosik mniam mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    zawsze naj
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    najlepszy
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    jeszcze sliwki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam taki bigosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bigos jak nie tłusty to lubię zimny na chleb z masłem..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !