Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać cieniutko ze skórki, pokroić na cienkie plasterki - ja robię to na szatkownicy. Jogurt doprawić solą, odrobiną cukru i pieprzem, polać ogórki, dokładnie wymieszać. Na koniec dodać koperek, ponownie wymieszać. Jogurt z przyprawami dodać na krótko przed podaniem żeby ogórki nie puściły dużo wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    koperek pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    klasycznie i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zawsze smaczny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zgadza się, chociaż przyznam, że najczęściej jadam samego ogórka, nawet bez jogurtu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !