Sposób przygotowania

Biszkopt przekrawamy na pół, galaretkę przyrządzamy w połowie wody, ostudzić gdy juz troche zgęstnieje dodać do bitej śmietany, wymięszać przełożyć biszkopt. Wstawić do lodówki. Wiśnie wydrylowac , wlożyc do garnka posypać cukrem , gotowac aż troche zgęstnieje, wystudzić polać biszkopt, odstawić na godzine do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    to jest ciekawe ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    wspaniałe ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !