Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z cukini

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinie małe 2
kiełbasa zwyczajna 30 dag
sól, pieprz
olej do smażenia
ząbek czosnku 1 szt
rosół z kury Kucharek 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cukini

Warzywa myjemy i osuszamy i usówamy gniazdo nasienne,kroimy w kostkę i dusimy na ogniu 10 min.Pokrojoną w kostę kiełbase, warzywa,i kostkę rosołową. na koniec ii dusimy aż będą miękie, Na koniec doprawiamy do smaku solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolajka 31.07.2011 11:44
WŁAŚNIE WYKORZYSTAŁAM TEN PRZEPIS, PYCHA
PaniMISIOWA 15.06.2011 17:41
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak