Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem jarzynowy z groszkiem ptysiowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bukiet warzyw 1 opakowanie
bulion 2 litry
śmietana 300 mililitrów
groszek ptysiowy
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Krem jarzynowy z groszkiem ptysiowym

Bulion gotujemy, jarzyny myjemy, wrzucamy na gotujacy się bulion gotujmy 20 minut.Dodajemy smietanę przyprawiamy, wszystko miksujemy. Przecieramy przez sito podajemy z groszkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 05.02.2013 16:37
takie szybkie gotowanie
goofy9 17.09.2010 14:11
robię identyczną, dodałam zdjęcie, zamiast śmietany można dodać i zmiksować serek topiony o ulubionym smaku.
dasada1 20.08.2010 22:33
ja tez lubie taka zupę ;)
noculos 20.08.2010 21:00
lubie takie zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak