Sposób przygotowania

Kapustę drobno kroimy, Jajka gotujemy na twardo. Kroimy jajka na ćwiartki.
Szynkę, pomidory i ogórki kroimy w paseczki. Ser ścieramy na grubej tarce.
Kolejno układamy warstwy:
Kapusta pekińska
pomidory
szynka
kukurydza
ogórki
jajka
ogórek zielony
żółty ser

Robimy sos : majonez mieszamy z jogurtem i posiekanym koperkiem oraz doprawiamy do smaku. Polewamy sałatkę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne warstwy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ale dziwna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobra sałatka nie jest zła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !