Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybowe racuszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

suszonych grzybów z zupy 10
jajko 2
mąki 30 dag
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowe racuszki

Z jajek, mąki i wody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Posolić do smaku. Grzyby drobno posiekać i wymieszać z ciastem. Na patelni rozgrzać olej i smażyć racuszki na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak