Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać. Ogórek pokroić w kostkę lub w piórka. Żurawiny umyć i osuszyć. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce z dużymi otworami, wymieszać z majonezem i całymi żurawinami. Filety osuszyć, każdy posypać cebulą i przykryć ogórkiem. Zwinąć jak rolmopsy i spiąć wykałaczką. Ułożyć w salaterce i zalać sosem żurawinowo-jabłkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nie jadłam nigdy śledzi połączonych z żurawina-aż muszę wypróbować ten przepis.
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    może być smakowicie
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nigdy nie jadlam takich sledzi ale spróbowac nie zaszkodzi :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    śledź zdecydowanie nie dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !