Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić,(obciąć końcówki) umyć i ugotować w osolonej wodzie.
Po kilka strączków zawijać w plasterek boczku.Można spiąć wykałaczkami.
Owinięte pęczki fasolki smażyć na niewielkiej ilości oleju z dwóch stron do zarumienienia boczku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygladaja
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie się prezentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    Uwielbiam fasolkę szparagową! W takim wydaniu musi być pyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    proste ale smaczne i ładnie podane
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    na bogato. Dla typowych mięsożerców

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !