Sposób przygotowania

Mięso wkładamy do miski, wbijamy jajko, mieszamy, doprawiamy do smaku i dodajemy bułkę tarta. Cebulkę i pieczarki drobniutko kroimy i smażymy na oleju. po usmażeniu dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. formujemy devolay, obtaczamy w panierce i smażymy na mniejszym ogniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    dobre takie pulpeciki ale zawsze z wieprzowym robiłam;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i to jest coś co lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !