Sposób przygotowania

Mięso umyć ,pokroić w plastry, rozbić. Każdy płat mięsa oprószyć solą, pieprzem. Na każdy kawałek mięsa kładziemy po trochę startego sera, wyciśnięty czosnek, posypujemy majerankiem,bazylią.Zwijamy w roladki i spinamy wykałaczkami .Roladki obtoczyć w jaku i bułce tartej,usmażyć z obu stron. Na gorącej margarynie lub oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    A znasz sposób zawijania roladek bez wykałaczek i sznurków ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszniutkie, poproszę kawałeczek;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    uwielbiam rolady
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo smacznie się prezentują :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubie takie roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !