Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić. Wymieszać suche składniki i skórkę dodać margarynę i ubite na sztywno białka. Wyłożyć do formy keksówki wysypanej i wysmarowanej. Piec 30 min w 160 st.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pewnie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super ciasto do herbatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mam podobny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie znam takiego ciasta...trzeba wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Fantastyczne ciasto:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajnie mieć taki przepis . Zawsze zostają mi białka po pieczeniu pączków.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszę kiedyś upiec, często mam białka w nadmiarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !