Sposób przygotowania

Wszystkie jarzyny (marchew, cebula, ziemniaki) pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać szczyptę soli i kostkę bulionową. Zagotować. Włożyć woreczek ryżu i gotować ok. 20 minut. Pod koniec zatrzepać śmietaną, dać pokrojony koperek i pietruszkę. Przyprawić do smaku Kucharkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo pyszna
  • 9
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    przepyszna ta zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawi mnie jej smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !