Sposób przygotowania

Mięso mieszamy zposiekanymi pieczarkami i z namoczonym wcześniej ryżem .Doprawiamy kucharkiem i pieprzem . Formujemy kuleczki i gotujemy na wodzie z dodatkiem kostki rosołowej .

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię wszystko co z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Proste i brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mozna zamienic mięso wołowe na jakies inne?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    pyszne musi byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super, pod mój smak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !