Sposób przygotowania

Odsączone buraczki i ogórki ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Czosnek drobniutko siekamy lub wygniatamy na prasce.

wszystko mieszamy z pozostałymi składnikami i gotowe.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobry sos lepszy niż sok
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to dla smakoszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    i to jest jadalne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    tego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !