Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga na parze

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 800 g
marchew ugotowana 4 szt
pieprz
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Panga na parze

Rybę pokroić na 4 porcję, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem, odstawić na 1 godz. Rybę ułożyć na sicie, umieścić na garnku z gotującą się wodą. Gotować pod przykryciem aż będzie miękka. Marchew zmiksować, przyprawić do smaku, uformować kulki, łyżką do lodów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak