Sposób przygotowania

1 galaretke wisniową rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu i wylewamy na spód blaszki. Odstawiamy do stężenia. Drugą galaretkę wiśniową rozpuszczamy w 1 szkl wody, gdy będzie zimna mieszamy z serkami dnaio i wylewamy na pierwszą warstwę. Odstawiamy do stężenia. Rozpuszczamy galaretkę agrestową w 2 szkl wody, studzimy, wylewamy na drugą warstwę i odstawiamy do stężenia. Dwie galaretki wisniowe rozpuszczamy w 2 szkl wody - studzimy. Śnieżki ubijamy w 2 szklankach mleka, wlewamy zimne galaretki wiśniowe i wylewamy na blaszkę. Wstawiamy do lodówki, po stężeniu ciasto jest gotowe.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    PYcha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    lubię takie słodkości
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    proste, smaczne i efektowne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !